garbage.tff Admin Başvurusu

80 views
Adım ve Soyadım: Barış Uzun
Yaşım: 16
Mikrofonum: Var 

SteamID: STEAM_1:1:115142149
Steam Linkin: https://steamcommunity.com/id/barisuzunx/
Daha önce hiç addon kodladın mı: Hayır ama çok gerekli ise öğrenebilirim.

-- TEMEL KURALLAR --

RDM Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Random Deathmatch yani bir şahsın başka bir kişi sebepsiz yere öldürmesi

RDA Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Random Arrest yani polisin bir kişiyi rastgele sebepsiz yere tutuklaması

FDA Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Fading Door Abuse yani sana avantaj sağlayacak herhangi bir şekilde fading door'u açman/kapaman

Admin Abuse Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Admin yetkilerine sahip kişinin yetkisini kötü sebepler için kullanması / suistimal etmesi. Mesela bir Raid'de god açmak.

FailRP Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Gerçek hayatta yapmanın imkansız yada yapılamayacak durumda olan aksiyonlar sergilemek, yada rolü yanlış yapmak. Mesela size biri silah çeker ve soyar ama siz de silah çekip vurursanız bu failrp olur.

Metagame Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: In-character içinde öğrenemeyeceğin bilgileri, ooc'den öğrenip rp içinde taşımak, mesela bir hırsız sana yaklaşırken "Sen Hırsızsın yaklaşma!" dersen metagame olur fakat bu polis-devlet mesleklerinde işlemeyebilir.

FearRP Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: FearRP, karakterinin ölmekten korkmasıdır. Örneğin bir kişi sizi soyuyor ve " Ya 3k para ver yada öl" diyor. Bu durumda "Para vermeyeceğim öldür gitsin" demek FearRP'yi bozar.

NLR (New Life Rule) Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Öldükten sonra, eski yaşamındaki arkadaşların, evin, araban vb şeyler hariç her şeyi unutmaktır. Örneğin bir kişi seni öldürdü ve spawn olduktan sonra direk seni öldüren kişiyi vurman, yani katilini hatırlaman NLR'ı bozar.

RevengeRP Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Seni öldüren kişiyi respawnlandıktan sonra gidip intikam almak için öldürmektir örneği nlr'daki yazdığım ile aynı.

Powergame Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Başkasını bir şey yapmaya zorlamaktır. Mesela silahı olan bir kişiye daha büyük bir silah çekip, şu kişiyi öldür yoksa seni öldürürüm derseniz, Powergame yaparsınız

Self-Supply Nedir? Açıkla ve örnekle.
Cevap: Self-Suppy = Terzi kendi söküğünü dikemez. Mesela bir silah satıcısı olarak kendinize silah spawnlayamazsınız.

Bildiğiniz bütün prop ihlallerini buraya yazın. (Prop-Kill ve benzeri)
Cevap: Prop kill, prop climb, prop push, prop abuse , prop block, minge.

Oyuncularla ilgileneceğime ve adaletsizlik yapmayacağıma dair söz veriyorum: Evet

Bütün kuralları tek tek okudum ve bu kuralları ihlal ettiğim taktirde yetkimin alınacağını biliyorum: Evet
Admin Abuse yapmayacağıma dair söz veriyorum: Evet
Reply